گوناگون

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا با روش خانگی + نکات مهم

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا با روش خانگی + نکات مهم

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا

به گزارش پارسینه، طرز تهیه کردن ذرت مکزیکی خوشمزه با قارچ و پنیر پیتزا؛ چگونه ذرت مکزیکی را خیلی آسان و کش دار در خانه درست کنیم آن هم با استفاده از پنیر پیتزا؟

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های پرطرفدار و دوست داشتنی در سراسر جهان است که ریشه در فرهنگ غذایی مردم مکزیک دارد. با این حال، نسخه ای که در ایران تهیه می شود تفاوت های جالبی با نمونه اصلی دارد و طعم آن به ذائقه ی ایرانی ها نزدیک تر است.
در حالی که در مکزیک ذرت را به صورت بلال کامل با ادویه های تند، آب لیمو و کره سرو می کنند، در ایران ذرت مکزیکی به شکل دانه های تفت خورده با قارچ، سس مایونز و پنیر پیتزا تهیه می شود؛ ترکیبی که طعمی خامه ای، کشدار و دل چسب ایجاد می کند.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی 4 نفر

مواد اولیه مقدار
ذرت کنسروی ۱ قوطی (یا حدود ۲ پیمانه)
قارچ تازه ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
آب لیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری

 اگر از ذرت خام یا بلال استفاده می کنید، ابتدا آن را به مدت ۴۵ دقیقه در آب و کمی نمک بجوشانید تا کاملاً نرم شود.


طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا

مرحله اول: آماده سازی ذرت

ابتدا ذرت کنسروی را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و سپس ذرت را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم و براق شود.

مرحله دوم: افزودن قارچ

قارچ ها را پس از شست وشو، خشک کرده و به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کنید. آن ها را به تابه اضافه کرده و با ذرت تفت دهید تا آب قارچ ها خارج شود. در این مرحله کمی آب لیمو بریزید تا رنگ قارچ ها روشن بماند.

مرحله سوم: طعم دهی

وقتی آب قارچ تبخیر شد، حرارت را کم کرده و سس مایونز، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر پیتزا

در آخر، پنیر پیتزا را به مواد بیفزایید و به آرامی هم بزنید. درب تابه را بگذارید و شعله را خاموش کنید تا حرارت باقیمانده باعث ذوب کامل پنیر شود. بعد از ۲ تا ۳ دقیقه، درب را بردارید و عطر بی نظیر ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر را حس کنید.


نکات طلایی برای طعم بهتر

  •  

    پنیر پیتزا: اگر می خواهید ذرت شما کش دارتر شود، از ترکیب پنیر موزارلا و چدار استفاده کنید.

  •  

    ادویه ها: اضافه کردن کمی پودر چیلی یا پاپریکا طعم تند و اصیل تری به ذرت می دهد.

  •  

    نسخه رژیمی: برای تهیه نسخه سبک تر، می توانید سس مایونز را با ماست یونانی جایگزین کنید.

  •  

    افزودنی ها: افزودن کالباس خردشده، ذرت شیرین تازه یا سبزی های خشک مثل جعفری خشک، طعم و ظاهر جذاب تری ایجاد می کند.

  •  

    روش سرو: ذرت مکزیکی را می توانید در لیوان های کوچک یک بارمصرف سرو کنید و روی آن کمی پنیر بیشتر بپاشید.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار